Vin fiert cu măr și scorțișoară

de georgiaskitchen in Bauturi, 26 Ian 2014 | 5118 vizualizari

 

Dragi bucătărași, tot privind afară la munții de zăpadă mi-am zis că merge un vin fiert pe o vreme ca asta.

 

INGREDIENTE

  • 500 ml vin roșu
  • o jumătate de măr
  • o jumătate de portocală
  • un baton de scorțișoară
  • 2 linguri zahăr
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vin fiert cu măr și scorțișoară:

Puneți vinul într-o oală și când începe să fiarbă adăugați zahărul, fructele și batonul de scorțișoară. Lăsați încă 3-4 min, apoi îl dați deoparte de pe foc și îl mai țineți acoperit încă 5 min. Așa nu se evaporă alcoolul...:)))

 

TIPS-URI

1

pentru a reduce din aciditatea vinului, la servire puneți o felie de măr sau pară în cană

Daca ti-a placut reteta noastra "Vin fiert cu măr și scorțișoară" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Vin fiert nemtesc - Gluhwein